TÜRKAV'dan Azerbaycan Büyükelçiliğine ziyaret

TÜRKAV

TÜRKAV Kırıkkale Şubesi yöneticileri Azerbaycan büyükelçisinin davetlisi olarak Ankara Oran'da bulunan Azerbaycan Büyükelçiliğini ziyaret etti.

ELÇİLİK DAVETİ ÜZERİNE

TÜRKAV Kırıkkale Şubesinin Şubat ayında yapmış olduğu Hocalı Katliamı ile ilgili sempozyumdan dolayı TÜRKAV Şubesine daha önce teşekkür beratı gönderen Azerbaycan Büyükelçiliği, büyükelçi adına Nadir Jafarov TÜRKAV Kırıkkale Şube Başkanı Bülent Bozkurt ve yönetim kurulunu kabul etti.

KATLİAM NESİLLERE ANLATILMALI

Ziyarette TÜRKAV’a bu konudaki çalışma ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunan Nadir Jafarov, Hocalı katliamının yeni nesillere anlatılması gerektiğinin altını çizerek unutulmaması için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi. Bu konuda gerek TÜRKAV Kırıkkale Şubesi, gerekse tüm Türkiye’deki diğer TÜRKAV Şubelerinin yaptığı çalışmalardan dolayı TÜRKAV’a şükranlarımızı sunuyoruz dedi.

BÜYÜKELÇİYE PLAKET SUNDULAR  

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaret sonunda TÜRKAV Kırıkkale Şube Başkanı Bülent Bozkurt, Türk Dünyasına yapmış olduğu katkılardan dolayı Azerbaycan Büyükelçiliğine bir plaket takdim etti.



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet